Language 

Updates  | Medjugorje[EN]  | Messages  | Articles[EN]  | Videos[EN]  | Pictures[EN] | Site Map  | About[EN]

www.medjugorje.ws » PDA version » Our Lady of Medjugorje Messages » Our Lady of Medjugorje Messages containing 'të'

Our Lady of Medjugorje Messages containing 'të'

Total found: 36
Bij dashur, veni Shkrimin e Shejtë në një vend dukshem familjes suaj dhe lexojeni. Kështu do njihni lutjen e zemres dhe preokupimet tuaja do jenë në duart e Hyjit. Mos harroni se jeni kalimtarë si një lule në një fushë që shihet nga larg, por që për një çast zhduket. Bijt e mi, lini një shenjë mirësie e dashurie ngado që kaloni dhe Hyji do t’ju bekojë me Bekimin e Tij madh. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, hapjani zemren tuaj dashurisë së mëshirëshme Hyjit në këte kohë Kreshmesh. Ati qiellor dëshëron çlirojë nga skllavëria e mëkatit secilin prej jush. Për këte, bijt e mi, përdoreni mirë këte kohë dhe, përmes takimit me Hyjin në rrëfim, braktiseni mëkatin dhe vendosni për shenjtërim. Bëjeni këte për dashuri Jezusit që ka shelbuar gjithë ju me Gjakun e tij, që jeni lumtur dhe në paqë. Mos harroni, bijt e mi: liria juaj është dhe dobësia juaj, për këte arsye ndiqni mesazhet e mia me serjozitet. Fdaleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Kjo është një ngjarje shumë e rëndësishme për Mirjanën dhe është e shoqëruar gjithnjë me lotë gëzimi por edhe me një farë vuajtje. Ishin më shumë se njëmijë pelegrinë rreth saj. Është datëlindja e vegjentes, dhe në përfundimin e shfaqurave përditëshme, Zoja i kishte premtuar resë se për gjithë jetën nuk do mungonte në diten e festës saj. Kështu ka bërë dhe këte vit, duke i lënë këte mesazh:
Bij dashur, vij tek ju si nënë me dhurata. Vij me dashuri e zemërdhëmbshuri. Bij dashur, tek unë keni një zemër madhe. Dëshëroj që në Te jenë gjithë zemrat tuaja pastruara nga agjërimi dhe lutja. Dëshëroj që sëbashku, përmes dashurisë, zemrat tona triunfojnë. Dëshëroj që përmes këti triumfi shihni vertetësinë e vertetë, udhën e vertetë, jetën e vertetë. Dëshëroj shihni Birin Tim. Ju falënderoj.
Pastaj Zoja ka plotësuar dhuraten e vet me Bekimin e saj, një dhuratë kjo e çmueshme. Por ka dashur saktësojë se i saji është vetëm bekim prej nëne dhe ka kërkuar lutje përditëshme për ata: “që Biri im i ka zgjedhur e bekuar” – pra për meshtarët, ka thënë Marjana.
Bij dashur, dëshëroj t’ju falënderoj nga zemra për agjrimin e kreshmeve. Dëshëroj t’ju ftoj vazhdoni jetoni agjërimin me zemër hapur. Me agjërim e heqje dorë nga disa gjëra, bijtë e mi, do jeni më fortë në besim.Tek Hyji do gjeni paqen e vertetë përmes lutjes së përditëshme. Unë jam me ju dhe nuk lodhem. Dëshëroj t’ju çoj ju gjithëve bashkë me mua në parriz, prandaj vendosni çdo ditë për shenjtërim. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, edhe sot ju ftoj përsëri për konvertim. Hapni zemrat tuaja. Kjo është kohë hiresh dhe, deri sa jam me ju, shfytëzojeni. Duhet thoni: ‘Kjo është koha për shpirtin tim’. Unë jam me ju dhe ju dua me një dashuri pamatëshme. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, luteni sëbashku me mua Shpirtin e Shenjtë që t’ju udhëheqë në kërkim vullnetit Hyjit në udhën e shenjtërimit tuaj. Dhe ju që jeni larg lutjes konvertohuni dhe kerkojeni, në heshtjen e zemres suaj, shelbimin e shpirtit dhe ushqejeni me lutje. Unë ju bekoj gjithëve një nga një me bekimin tim prej nëne. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, edhe në këte kohë vështirë Dashuria e Hyjit më sjell tek ju. Bijt e mi, mos kini frikë, unë jam me ju. Me besim plotë ma dhuroni zemren tuaj që mund t’ju ndihmoj njihni shenjat e kësaj kohe që jetoni. Unë do t’ju ndihmoj njihni dashurinë e Birit tim. Unë, përmes jush, do triumfoj. Ju falenderoj.
Si zakonisht, edhe këte herë Zoja ka ftuar lutemi për meshtarët duke thënë: “Kur meshtarët ju bekojnë, ju bekon Biri im”.
Bij dashur, edhe sot me gëzim madh në zemren time ju ftoj për konvertim. Bijt e mi, mos harroni se gjithë jeni rëndësishëm në këte plan që Hyji po çon përpara përmes Medjugorjes. Hyji do që konvertojë boten e tërë dhe dëshëron ta ftojë drejt shelbimit dhe ecjes drejt Tij që është fillimi e fundi i çdo qenie. Në mënyrë veçantë, bijt e mi, ju ftoj gjithëve nga thellësia e zemres sime: hapuni këti hiri madh që Hyji ju jep përmes pranisë Sime këtu. Dëshëroj falënderoj secilin prej jush për sakrificat dhe lutjet. Jam me ju dhe ju bekoj gjithëve. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, në dashurinë e madhe Hyjit, sot vi tek ju për t’ju udhëhequr në udhën e përvujtnisë dhe butësisë . Puna e parë në këtë rrugë, bijt e mi, është Rrefimi. Hiqni dorë nga krenaria juaj dhe gjunjëzohuni përpara Birit tim. Le ta dini bijt e mi se vetem nuk keni asgjë dhe nuk mund bëni asgjë; e vetmja gjë keni është mëkati. Pastrohuni dhe pranoni jeni përvujtë dhe butë. Biri im mund kishte fituar me forcë por ka zgjedhur butësinë, përvujtninë e dashurinë. Ndiqni Birin tim dhe më jepni duart tuaja me qellim që ngjitemi sëbashku mbi mal dhe fitojmë. Ju falënderoj!
Në fund Mirjana ka thënë: “Zoja nuk kishte ndër mend një mal material o një lokalitet, por një mal në kuptimin shpirtëror, simbolik sepse rruga jonë që çon tek Hyji është një e përpjetë”
Bij dashur, në diten e patronit famullisë suaj, ju ftoj imitoni jeten e shejtënve. Le jenë ata një shembull dhe stimul për jeten e shejtnueshme. Le jetë lutja për ju si ajri që thithni dhe jo një peshë. Bijt e mi, Hyji do t’ju manifestojë dashurinë e tij dhe ju do provoni gëzimin që jeni zgjedhurit e mi. Hyji do t’ju bekojë dhe do t’ju japë shumë hire. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, sot shoh në zemrat tuaja dhe, duke i parë, zemra ime ndrydhet nga dhëmbja. Bijt e mi, ju kerkoj dashuri pastër dhe pakushtëzuar ndaj Hyjit. dini jeni mbi udhen e drejtë kur me trup do jeni në tokë dhe me shpirt gjithmonë me Hyjin. Përmes kësaj dashurie pakushtëzueme dhe pastër do shihni Birin tim tek çdo njeri, do ndjeni bashkimin me Hyjin. Unë si Nënë do jem e lumtur sepse do kem zemrat tuaja shenjte bashkuara, bij dashur; do marr për ju shelbimin. Ju falënderoj.
Në përfundim Mirjana ka thënë: “Në fillim shfaqurave Zoja ka bërë shihet ate që na pret nëse në zemrat tona nuk do ketë shenjtëri si bashkim vëllazëror tek Krishti. Nuk ka qenë aspak pamje e bukur. Na ka grish lutemi për meshtarët tonë sepse, ka thënë, pa ata nuk ka unitet”.
Bij dashur, edhe sot ju ftoj konvertoheni, që jeta juaj, bijt e mi, jetë pasqyrë e mirësisë së Hyjit dhe jo e urrejtjes dhe e pabesisë. Lutuni, bijt e mi, që për ju lutja bëhet jetë. Kështu do zbuloni në jeten tuaj paqen dhe gëzimin që Hyji u jep atyre që e kanë zemren e hapur ndaj Dashurisë së tij. Dhe ju që jeni larg nga dashuria e mëshirëshme e Hyjit konvertohuni, kështu që Hyji mos bëhet shurdhër ndaj lutjeve tuaja dhe jetë vonë për ju. Për këte, në këte kohë hiresh, konvertohuni dhe vereni Hyjin në vendin e parë në jeten tuaj, Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, edhe sot ju ftoj t’i ndezni zemrat tuaja me më shumë zjarr dashurie për Kryqëzuarin dhe mos harroni se për hirë dashurisë për ju ka dhënë jetën e vet që jeni shpëtuar. Bijt e mi, mendohuni dhe lutuni me qellim që zemra juaj t’i hapet dashurisë ndaj Hyjit. Faleminderit që i jeni përgjigjur thrirrje sime.
Bij dashur, ju ftoj më shoqëroni me zemër hapur dhe me besim plotë në misionin që Hyji më ka besuar. Udha ku unë ju prij, për vullnet Hyjit, është e vështirë por kerkon këmbëngulje, dhe në fund, do gjendemi bashkuar gjithë tek Hyji. Ndërkaq, bijt e mi, mos pushoni së luturi për dhuntinë e besimit. Vetëm përmes besimit Fjala e Hyjit do jetë dritë në errësirën që do na mbulojë. Mos kini frikë. Unë jam me ju. Ju falënderoj”. Mirjana ka shtuar edhe: “Në fund shfaqurit, ndersa Qielli hapej, kam parë një dritë dendur dhe fortë dhe Zoja ka hyrë në qiell përmes asaj drite.
Bij dashur, Hyji më ka dërguar mes jush për t’ju udhëhequr drejt rrugës së shelbimit. Shumë prej jush i keni hapur zemrat tuaja dhe i keni mirëpritur mesazhet e mia, por shumë janë ndalur gjatë rrugës dhe nuk e kanë njohur kurrë me gjithë zemër Hyjin e dashurisë. Për këte ju ftoj jeni ju dashuri dhe dritë ku ka errësirë dhe mekat. Jam me ju dhe ju bekoj gjithëve. Faledminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, sot kur festoni Krishtin Mbret gjithë krijimit, dëshëroj që Ai jetë mbreti i jetës suaj. Vetëm përmes vetdhurimit, bijt e mi, do mund kuptoni dhuntinë e sakrificës së Jezusit mbi kryq për secilin prej jush. Bijt e mi, i jepni kohë Hyjit, me qellim që Ai t’ju trasformojë dhe t’ju mbush me hirin e vet, kështu që ju jeni hir për tjerët. Unë jam për ju, bijt e mi, një dhunti hiri dashurie që vjen nga Hyji për këte botë pa paqë. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, ndersa shoh në zemrat tuaja, zemra ime mbushet dhëmbje e drithma. Bijt e mi, ndaluni për një çast dhe shikoni zemrat tuaja. Biri im, Hyji juaj, a është me vertetë në vendin e parë? Janë me vertetë ligjët e tij masa e jetës suaj? Ju këshilloj përsëri. Pa fe nuk ka afersi me Hyjin, nuk ka Fjalë Hyjit që është drita e shelbimit dhe drita e sjelljes së mirë.
Bij dashur, me gëzim madh ju sjell Mbretin e Paqës, me qellim që Ai t’ju bekojë me bekimin e tij. Adhurojeni dhe jepni kohë Krijuesit tek i cili ngrohet zemra juaj. Mos harroni që jeni pelegrinë në këte tokë dhe gjërat mund t’ju japin gëzime vogla, ndërsa përmes Birit tim ju është dhuruar jeta e amshueshme. Për këte jam me ju, për t’ju drejtuar drejt asaj që jua ngrohë zemrat tuaja. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
Bij dashur, me gjithë forcen e zemres sime unë ju dua dhe ju dhurohem. Ashtu si nëna përpiqet për fëmijët e vet, unë lutem e përpiqem për ju. Nga ju kerkoj që mos keni frikë hapeni që mund duani dhe t’i përkushtoheni tjerëve me zemër. Sa më shumë që ta bëni këte me zemër, do merrni më shumë dhe do ta kuptoni më mirë Birin tim dhe dhuntitë e tij për ju. Le t’ju njohin gjithë përmes dashurisë së Birit tim. Ju falënderoj!
Bij dashur, me kohen e kreshmeve ju i afroheni një kohe hiresh. Zemra juaj është si toka e punuar e gatshme presë faren që do rritet në mirësi. Bijt e mi, ju jeni lirë zgjidhni miren o keqen. Për këte ju ftoj: lutuni dhe agjëroni. Mbillni gëzimin dhe kështu fryti i gëzimit do rritet për miren tuaj dhe tjerët do ta marrin këte përmes jetës suaj. Hiqni dorë nga mëkati dhe zgjidhni jeten e amshueshme. Unë jam me ju dhe ndërmjetësoj për ju tek Biri im. Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
To compare Medjugorje messages with another language versions choose
1 2 Next>>

 

PC version: This page | Medjugorje | Apparitions[EN]  | Our Lady of Medjugorje Messages  | Articles[EN]  | Pictures[EN]  | Medjugorje Videos[EN]