Language 

Updates  | Medjugorje[EN]  | Messages  | Articles[EN]  | Videos[EN]  | Pictures[EN] | Site Map  | About[EN]

www.medjugorje.ws » PDA version » Our Lady of Medjugorje Messages » Our Lady of Medjugorje Messages containing 'të'

Our Lady of Medjugorje Messages containing 'të'

Total found: 36
Bij dashur, në këte kohë hiresh ju ftoj serish për lutje dhe sakrificë. Le jetë dita juaj e thurur me lutje shkurta por zjarrta për gjithë ata që nuk e kanë njohur Dashurinë e Hyjit. Faleminderit që i jeni pergjigjur thirrjes sime.
Nuk kam pa kurrë Zojen na drejtohet në këte mënyrë”, ka tregue vegjentja. Ka shtri krahët drejt nesh dhe ashtu me krahët hapun ka thanë:
Bij dashtun, sot shtrij krahët drejt jush. Mos keni frikë t’i takoni. Me to due t’ju jap dashuni, paqe dhe t’ju ndihmoj për shelbimin, pra, për këte, bijt e mi, takojini. Ma mbushni zemren me gëzim dhe unë do t’ju udhëheq drejt shejtnisë. Rruga në cilen unë ju udhëheq asht e vështirë, plot me prova e rrëzime. Unë do jem me ju dhe krahët e mi do t’ju mbajnë. jeni vendosun me qellim që në fund rrugës gjithë sëbashku, në gëzim e dashuni, mund kapemi për dore nga Biri im. Eni me mue, mos keni frikë. Ju falenderoj.
Bij dashtun, ju ftoj punoni për konvertimin personal. Jeni ende larg nga takimi me Hyjin në zemren tuej, prandaj duhet t’i jepni ma shumë kohë lutjes dhe adhurimit Jezusit në Shejtnueshmin Sakramend në elter, në mënyrë që Ai t’ju ndryshojë dhe vendosë në zemrat tueja një fe gjallë dhe deshiren për jetën e amshueshme. Gjithshka kalon, bij dashtun, vetëm Hyji mbetet. Jam me ju dhe ju ftoj me dashtë. Faleminderit që i jeni përgjegjë thirrjes sime.
Bij dashtun, edhe sot, ndersa jam me ju me dashuninë e madhe Hyjit, deshroj t’ju pyes: ju, a jeni me mue? Zemra juej a asht e hapun për mue? A më lejoni që unë t’jua pastroj me dashuninë time dhe ta pergatis për Birin tim? Bijt e mi, jeni zgjedhun sepse në kohen tuej një hir i madh i Hyjit ka zbritë nga qielli. Mos hezitoni ta prismi. Ju falenderoj.
Bij dashtun, edhe sot ju ftoj gjithëve rriteni në dashuninë e Hyjit si një lule që ndjen rrezet e ngrohta pranverës. Kështu edhe ju, bijt e mi, do rriteni në Dashuninë Hyjit dhe do t’ja jepni këte gjithë atyne që janë larg nga Hyji. Kerkojeni vullnetin e Hyjit dhe bajuni mirë gjithë atyne që Hyji ju ka vue në udhen tuej, tue u ba dritë e gëzim. Faleminderit që i jeni përgjegjë thirrjes sime.
Bij dashtun, në këte kohë hiresh, në cilen Hyji më ka lejue jem me ju, përsëri ju ftoj, bijt e mi, për konvertim. Punoni për shpetimin e botës posaçrisht tani që jam ende me ju. Hyji asht i mëshirëshëm dhe dhuron hire e këte kërkojani përmes lutjes. Unë jam me ju dhe nuk ju la vetëm. Faleminderit që i jeni përgjigjë thirrjes sime.
Bij dashtun, unë jam me ju për hir Hyjit për ta ba madh, shumë madh besimin dhe dashuninë ndër ju gjithë. Ndër ju që mëkati dhe fajet jua kanë ba zemren gurë. Due që t’ju ndriçoj, shpirtna devoçëm, me një dritë re. Lutuni që lutja ime gjej zemra hapuna që mund t’i ndriçoj me forcen e besimit në udhën e dashunisë dhe shpresës. jeni kambngulës. Unë do jem me ju.
* Ndërsa Zoja thonte këto, shikonte personat e pranishem cilëve ju drejtohej me dhimbje në fytyrë dhe lotë ndër sy.
Bij te dashtun, edhe sot me gezim te madh ne zemren time ju ftoj më ndiqni dhe ndigjoni mesazhet e mia. jeni perçues paqes dhe te dashunisë në këte botë pa paqë. Unë jam me ju dhe bekoj me Birin tim Jezus Mbretin e Paqes. Falminderit që i jeni pergjegjë thirrjes sime.
dashur bij! Kur mbi tokë mungon dashuria, kur nuk gjendet udha e shpëtimit, unë, Nëna, vij për t’ju ndihmuar që njihni besimin e vërtetë, gjallë e thellë; t’ju ndihmoj që doni me vërtetë. Si Nënë, dëshiroj me gjithë shpirt dashurinë tuaj ndërsjellë, mirësinë dhe pastërtinë. Është dëshira ime që jeni drejtë dhe doni njëri˗tjetrin. Bijtë e mi! Jini gëzuar në shpirt, jini pastër, jini fëmijë! Biri im ka thënë se i pëlqen rrijë mes zemrave pastra, sepse zemrat e pastra janë gjithmonë reja dhe gëzuara. Biri im ju ka thënë falni e doni njëri˗tjetrin. E di se nuk është gjithmonë e lehtë: vuajtja bën mundur që rriteni në shpirt. Që rriteni sa më shumë jetë e mundur shpirtërisht, duhet falni e doni sinqerisht dhe me vërtetë. Shumë bij mi mbi tokë nuk njohin Birin tim, nuk e duan. Por ju, që doni Birin tim dhe e mbani në zemër, lutuni, lutuni dhe, duke u lutur, keni Birin tim pranë jush: që shpirti juaj thithë Shpirtin e tij! Unë jam në mesin tuaj dhe flas për gjëra vogla dhe mëdha. Nuk do lodhem t’ju flas për Birin tim, dashuri e vërtetë. Prandaj, bijtë e mi, m’i hapni zemrat tuaja, më lejoni t’ju udhëheq si nënë! Jini apostuj dashurisë së Birit tim! Si Nënë ju lutem: mos harroni ata që Biri im i ka thirrur për t’ju udhëhequr! Mbajini ata në zemër e lutuni për ta! Ju falënderoj!
dashur bij! Në këtë kohë hiri ju ftoj gjithëve që hapeni dhe jetoni urdhërimet që Hyji ju ka dhënë, gjersa, nëpërmjet sakramenteve, t’ju udhëheqin në rrugën e kthimit. Bota dhe tundimet e botës ju provojnë; ju, bij, shikoni krijesat e Hyjit që në bukuri e përvujtëri Ai ju ka dhënë, dhe doni Hyjin, bij, mbi gjithçka dhe Ai do t’ju udhëheqë në rrugën e shpëtimit! Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.
dashur bij! Punë mëdha ka bërë për mua i Gjithëpushtetshmi, ashtu sikurse i bën në gjithë ata që ëmbëlsisht E duan dhe me besim e vërtetësi I shërbejnë. Bijtë e mi! Ati Qiellor ju do, dhe për dashuri Tij unë jam këtu me ju. Ai ju flet: përse nuk dëshironi shihni shenjat? Me gjithçka është më e lehtë. Dhimbja e jetuar me është më e lehtë sepse ka besim dhe besimi ndihmon në dhimbje: dhimbja pa besim çon në dëshpërim. Dhimbja që jetohet dhe i jepet Hyjit lartëson. A nuk është Biri im që falë flisë së tij dhimbshme ka shëlbuar botën? Unë, si Nënë e saj, isha me në dhimbje e në mundime, kështu siç jam me ju. Bijtë e mi! Jam me ju në jetë, në dhimbje, në vuajtje, në gëzime e në dashuri; prandaj kini shpresë! Shpresa ju bën kuptoni se ka jetë. Bijtë e mi! Unë ju flas, zëri im i flet shpirtit tuaj, zemra ime i flet zemrës suaj. Apostuj dashurisë sime, sa ju do zemra ime amësore! Janë shumë gjërat që dëshiroj t’ju mësoj. Sa dëshiron zemra ime amësore që jeni plotësuar, por do mund jeni vetëm kur në ju do jenë njësuara shpirti, trupi dhe dashuria! Ju lutem si bijtë e mi, lutuni për Kishën dhe shërbëtorët e saj, barinjtë tuaj! Që Kisha jetë siç e dëshiron Biri im, e pastër si uji burimi dhe plot me dashuri. Ju falënderoj!
dashur bij! Biri im që është dritë dashurie, gjithçka ka bërë dhe bën, e ka bërë dhe e bën për dashuri. Kështu edhe ju, bijtë e mi, kur jetoni në dashuri dhe doni afërmin tuaj, bëni vullnetin e Birit tim. Apostuj dashurisë sime! Bëhuni vegjël! Hapni zemrat tuaja pastra ndaj Birit tim, gjersa Ai mund veprojë përmes jush! Me ndihmën e besimit, mbushuni me dashuri! Porse, bijtë e mi, mos harroni se është Eukaristia zemra e besimit: ajo është Biri im që ju ushqen me Trupin e tij dhe ju forcon me Gjakun e tij. Ajo është mrekullia e dashurisë: Biri im që vjen gjithmonë përsëri i gjallë për t’u dhënë jetë shpirtrave. Bijtë e mi! Duke jetuar në dashuri, ju bëni vullnetin e Birit tim dhe ai jeton në ju. Bijtë e mi! Dëshira ime amënore është që ju ta doni gjithnjë e më shumë, meqenëse ai ju thërret me dashurinë e tij. Ju jep dashuri, në mënyrë që ju ta përhapni tek gjithë përreth jush. Nëpërmjet dashurisë së tij, si nënë jam me ju për t’ju thënë fjalë dashurie dhe shprese, për t’ju thënë fjalë përjetshme dhe fitimtare mbi kohën e mbi vdekjen, për t’ju ftuar që jeni apostujt e dashurisë sime. Ju falënderoj!
dashur bij! Në këtë kohë shqetësuar ju ftoj keni më shumë besim në Hyjin që është Ati juaj në qiej dhe që më ka dërguar që t’ju përcjell tek Ai. Ju, hapni zemrat tuaja ndaj dhuratave që Ai dëshiron t’ju japë dhe në heshtje zemrës adhuroni Birin tim Jezusin, që ka dhënë jetën e Tij me qëllim që jetoni në përjetësi ku dëshiron t’ju përcjellë! Shpresa juaj qoftë gëzimi i takimit me Tejetlartin në jetën e përditshme! Për këtë ju ftoj: mos lini pas dore lutjen sepse lutja bën mrekulli! Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime!.
dashur bij! Fjalët e mia janë thjeshta, por janë plot me dashuri amënore dhe zell. Bijtë e mi! Mbi ju po grumbullohen gjithnjë e më shumë hije errësirës dhe gënjimit, por unë ju ftoj ndaj dritës dhe ndaj së vërtetës: unë ju ftoj ndaj Birit tim. Vetëm Ai mund ta shndërrojë dëshpërimin dhe vuajtjen në paqe e në kthjelltësi. Vetëm Ai mund japë shpresë në dhimbjet më thella. Biri im është jeta e botës. Sa më shumë do ta njihni, aq më shumë do t’i afroheni Atij, aq më shumë do ta doni, sepse Biri im është Dashuria. Dashuria ndërron gjithçka, e bën tejet bukur edhe atë që, pa dashuri, ju duket e pakuptim. Prandaj, ju them përsëri se, nëse dëshironi rriteni shpirtërisht, duhet doni shumë! E di, o apostuj dashurisë sime, se nuk është gjihtmonë e lehtë, por, bijtë e mi, edhe udhët e dhimbshme janë rrugë që çojnë në rritje shpirtërore, në besim dhe tek Biri im. Bijtë e mi! Lutuni! Mendoni Birin tim! Në çdo moment ditës lartësoni drejt Tij shpirtin tuaj! Unë do t’i mbledh lutjet tuaja si lule kopshtit më bukur dhe do t’ia dhuroj Birit tim. Jini lulishtet e lules më bukur! Ndihmoni me lutje barinjtë tuaj, që mund jenë etër shpirtërorë plot me dashuri ndaj gjithë njerëzve! Ju falënderoj!
dashur bij! Edhe natyra ju jep shenjat e dashurisë së saj nëpërmjet fryteve që ju dhuron. Edhe ju, me ardhjen time, keni marrë bollëkun e dhuratave dhe fryteve. Bij, sa i jeni përgjigjur thirrjes sime, Hyji e di! Unë ju ftoj: Nuk është vonë, merrni vendim për shenjtërinë dhe për jetën me Hyjin në hir e në paqe! Hyji do t’ju bekojë dhe do t’ju japë një qindfish, nëse besoni në . Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime!
dashur bij! Ju ftoj jeni guximshëm dhe mos tërhiqeni, sepse edhe e mira më e vogël, shenja më e vogël e dashurisë e mund keqen që po bëhet gjithnjë më e dukshme. Bijtë e mi! Më dëgjoni në mënyrë që e mira ketë epërsi, që mund njihni dashurinë e Birit Tim! Ajo është dashuria më e madhe: krahët e Birit Tim që përqafojnë. Ai që e do shpirtin, ai që është dhuruar për ju dhe gjithnjë përsëri jepet në Eukaristi, ai që ka fjalët e jetës së pasosur. njohësh dashurinë e tij, ndjekësh gjurmët e tij do thotë kesh pasurinë e përshpirtërisë. Ajo është një pasuri që jep ndjenja mira dhe sheh dashuri e mirësi kudo. Apostuj dashurisë sime, bijtë e mi, ju jeni si rrezet e diellit që, me ngrohtësinë e dashurisë së Birit tim, ngrohin gjithë përreth tyre.

Bijtë e mi! Botës i duhen apostuj dashurie, botës i duhen shumë lutje: por lutje thëna me zemër e me shpirt, dhe jo vetëm shqiptuara me buzë. Bijtë e mi! Priruni drejt shenjtërisë, por në përvujtëri! Në përvujtërinë që i lejon Birit tim bëjë nëpërmjet jush atë që ai dëshiron. Bijtë e mi! Lutjet tuaja, fjalët tuaja, mendimet dhe veprat, e gjithë kjo ju hap ose ju mbyll dyert e Mbretërisë së Qiejve. Biri im ju ka treguar udhën dhe ju ka dhënë shpresën, dhe unë ju ngushëlloj dhe ju jap guxim. Sepse, bijtë e mi, unë e kam njohur dhimbjen, por kam pasur fe dhe shpresë. Tani kam shpërblimin e jetës në Mbretërinë e Birit tim. Prandaj më dëgjoni, kini guxim, mos u tërhiqni! Ju falënderoj!
To compare Medjugorje messages with another language versions choose

 

PC version: This page | Medjugorje | Apparitions[EN]  | Our Lady of Medjugorje Messages  | Articles[EN]  | Pictures[EN]  | Medjugorje Videos[EN]