Language 

Mesazhi, 2 Prill 2008 - Të shfaqurit për Mirjanën

Bij të dashtun, edhe sot, ndersa jam me ju me dashuninë e madhe të Hyjit, deshroj t’ju pyes: ju, a jeni me mue? Zemra juej a asht e hapun për mue? A më lejoni që unë t’jua pastroj me dashuninë time dhe ta pergatis për Birin tim? Bijt e mi, jeni të zgjedhun sepse në kohen tuej një hir i madh i Hyjit ka zbritë nga qielli. Mos hezitoni ta prismi. Ju falenderoj.
25 Mars 2008 (Monthly)
25 Prill 2008 (Monthly)
 
To compare Medjugorje messages with another language versions choose